Anthouse-AntCubik-Medium (AmbTapadora)

4.9 7

33,05 €

Disponibilitat Aquest producte ja no hi és en stock

L´ AntCubik Medium, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes(messor, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents...


Atenció: El sistema d´ humitat, no aporta

aigua per beure, només humitat ambiental, és important que les formigues tinguin sempre una font d´aigua, sigui només aigua o aigua amb sucre, etc... per això recomenem abeuradors,menjadores,safates d´alimentació o tubs d´assaig plens d´aigua.

 

Manuals accesibles a la pestanya Descarga

Mesures: Alt – 96 mm / Ample – 220 mm / Profunditat – 80 mm

L´ AntCubik Medium, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes(messor, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents, amb un tub  lateral superior per connexió, tapadora i zona de farratge integrada a la part superior del formiguer.

El sistema de humitat és molt fàcil d´usar,consisiteix en retirar el tap inferior i introduir a la base del formiguer,l´aigua amb la xeringa,la qual per vaportització pujarà als nivells superiors donant la humitat que necessiten les formigues i mantenint-la durant setmanes,sense necessitat de reposar.

A més a més manté 2 galeries,cadascuna  a un lateral de manera independent,per tant podem ampliar segons les necessitats de la nostra colònia l´espai disponible,de manera que és vàlid tant per les colònies petites amb poques obreres com amb les més grans.

Fabricat amb una combinació perfecta de ciment blanc y sorra,NO porta escaiola,això fa que sigui més resistente a l´ús i menys fràgil a mossegades.

Com Funciona?


El formiguer funciona de la següent manera, té un dipòsit inferior,amb un forat taponat per un tap de goma,el funcionament és introduir en aquest dipòsit aigua,de qualsevol tipus a travès de la xeringa o qualsevol mètode,de manera que l´aigua quan es vagi evaporant pujarà dalt del formiguer, aportant humitat ambiental necessària per a les formigues,aportant la humitat ambiental que les formigues necessiten, com és un dipòsit gran,tindrem una gran reserva d´aigua i per tant fins que no s´evapori tenim la humitat per alguns mesos,sense haver-nos de preocupar per això, després té 4 zones de galeries,cadascuna independent  de l´altra, de manera que si la colònia és petita podem taponar,amb cotó mateix les altres galeries sobrants i ampliar el formiguer segons vagi creixent el nombre de formigues,té una capacitat per a 500 formigues,per tant una vida útil de 3 anys mínim.

  El menjar o aigua es posa a la part superior horitzontal,que anomenem zona de farratge,allà les formigues s´alimentan i deixen escombreries. Les formigues per introduir-les ficarem en l´interior el tub de transport on arriben retirant previament el tap de cotó,perquè puguin sortir.

No recomenat, per espècies  molt petites.

 

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia.

AntCubik con Camponotus:

Related Products