Anthouse-AntCubik-Circle(amb Tapadora)

4 1

37,18 €

Disponibilitat Aquest producte ja no hi és en stock

L´ AntCubik Circle, és un formiguer especial per espècies grans (messor,formicas, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents...


Atenció: El sistema d´ humitat, no dóna aigua per beure,només humitat ambiental,és important que les formigues tinguin sempre una font d´aigua,sigui només aigua o aigua amb sucre,etc...per això recomanem abeuradors,menjadores,safates d´alimentació o tubs d´assaig plens d´aigua

Mesures: Ample: 90mm Profunditat: 90mm Alt: 170mm

 

L´ AntCubik Circle, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes (messor,formicas, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents amb forat lateral superior per connexió  i  zona de farratge integrada en la parte superior del hormiguero.

 

El sistema d´ humitat és molt fàcil d´usar,consisiteix en retirar el tap inferior i introduir a la base del formiguer,l´aigua amb la xeringa,la qual per vaportització pujarà als nivells superiors donant la humitat que necessiten les formigues i mantenint-la durant setmanes,sense necessitat de reposar.

 A més a més manté 2 galeries,cadascuna  a un lateral de manera independent,per tant podem ampliar segons les necessitats de la nostra colònia l´espai disponible,de manera que és vàlid tant per les colònies petites amb poques obreres com amb les més grans.

Fabricat amb una combinació perfecta de ciment blanc y sorra,NO porta escaiola,això fa que sigui més resistente a l´ús i menys fràgil a mossegades.

Com Funciona?

El formiguer funciona de la següent manera, té un dipòsit inferior,amb un forat taponat per un tap de goma,el funcionament és introduir en aquest dipòsit aigua,de qualsevol tipus a travès de la xeringa o qualsevol mètode,de manera que l´aigua quan es vagi evaporant pujarà dalt del formiguer, aportant humitat ambiental necessària per a les formigues,aportant la humitat ambiental que les formigues necessiten, com és un dipòsit gran,tindrem una gran reserva d´aigua i per tant fins que no s´evapori tenim la humitat per alguns mesos,sense haver-nos de preocupar per això. Té una capacitat per a 60 o 70 formigues grans i 120 formigues mitjanes,per tant,té una vida útil de diversos anys.

El menjar o aigua es posa a la part superior horitzontal,que anomenem zona de farratge,allà les formigues s´alimentan i deixen escombreries. Les formigues per introduir-les podem abocar-lews donant suaus copets per la tapa superior o conectar el tub a travès de la conexió lateral i esperar que es mudin elles mateixes.

No recomenat, per espècies  molt petites com Lasius, Tetramorium, Pheidole, etc...

 

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia. El metacrilat només es pot netejar amb aigua i sabó neutre.Qualsevol altre producte com alcohol,líquid per netejar vidre,etc pot provocar excletxes en el material.

 

Colonia de hormigas vivendo en un Antcubik :)

 

Manual Generico AntCubik

Manual Generico AntCubik

Baixar (0)

Related Products