Formiguer Antquarium Gel LLUM I LLAVORS(formigues incloses gratuïtes)

4.9 33

28,92 €

Nou gel que inclouLLUM I LLAVORS , per veure millor les galeries i les formigues, Formigues a l´espai?efectivament!Antquarium™és un hàbitat de gel per formigues que es va sesenvolupar a partir d´un experiment de la NASA del 2003.L´objectiu era estudiar la vida animal i provar com feien túnels...


ATENCIÓ: L´ EL.LABORACIÓ DEL GEL ES RESPONSABILITAT DEL CLIENT, PER TANT, NO, ENS EN FEM CÀRREC SI NO S´EL.LABORA BÉ.

Inclou gratis una colònia de formigues,segons disponibilitat perquè tinguis el teu formiguer complet. Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes,en aquest tub han nascut i estan bé. 

 Nou gel que inclou llum,per veure millor les galeries i les formigues i a més a més amb llavors.

Dimensions: 20cm. alto x 14 cm ample x 3 cm profunditat.

L´ Antquarium Gel LLUM I LLAVORS és un ecosistema en miniatura on es combina la vida animal amb la vegetal.Mira com construeixen les formigues els seus túnels entre les arrels de les plantes davant dels teus ulls senset haver de preocupar-te per donar de menjar ni beure.

L´ Antquarium Gel LLUM I LLAVORS 

pertany a una línia de productes derivats de la tecnologia aeroespacial realñitzats als laboratoris de Globus International, amb l´objectiu de recrear terrenys de cultiu nutritius per a la vida d´ecosistemes vegetals i animals. Aquests productes deriven de la col.laboració amb la NASA dins de l´estudi de vida vegetal i animal fora de l ´atmòsfera.

Una oportunitat de desenvolupar els coneixements respecte al món vegetal i animal a més a més d´observar el seu creixement. Es tracta de prodcutes molt entretinguts i de fàcil manteniment,ja que no requereixen aports de nutrients ni aigua;el recipient de cultiu i el gel no tòxic contenen tots els elements que la planta i les formigues necessiten per a créixer i desenvolupar-se.

 

Característiques

  • Un contenidor amb gel nutritiu -no tòxic- per a plantes i formigues.
  • Una base de LLUM LED.
  • Petir contenidor amb gel adicional per transportar les formigues.
  • Llavors tropicals.
  • Un bastonet de fusta.
  • Una lupa per observar.
  • Manual d´ instruccions en castellà..
  • Recomenat a partir de 6 anys.

Nota: no inclou les piles.

 

Manual hormiguero de gel

Manual hormiguero de gel

Baixar (0)

Related Products