La hormiga Lasius, biología y cuidados (Raul Martinez)

4.9 93

5,76 €

És freqüent trobar als jardins unes formiguetes que s´entretenen,entre d´altres activitats,en visitar als pugons per munyir-los.Possiblement siguin formigues  lasius...


És freqüent trobar als jardins unes formiguetes que s´entretenen,entre d´altres activitats,en visitar als pugons per munyir-los.Possiblement siguin formigues  lasius. Els seus interessants comportaments i la seva facilitat de cria fa que siguin unes de les preferides pels afeccionats.

En aquest llibre,de unes 80 pàgines,t´ensenyarem a criar formigues lasius i aprendràs aspectes molt interessants del seu comportament a la Natura.

Hem intentat que els textos del llibre estiguin il.lustrats amb multitud d´imatges, perquè la seva lectura sigui amena.

Aquest llibre no és tècnic sinó divulgatiu. El nostre objectiu és ajudar als afeccionats. 

L´autor és biòleg,professor,membre de l´Associació Ibèrica de Mirmecologia i ha rebut diferents premis del Ministeri d´ Educació i Ciència,ha rebut premis a materials didàctics per estudiants.

No oblidar que és fonamental tenir coneixements previs aband de tenir formigues i no hi ha res millor que el llibre Criar Hormigas de 200 pàgines, que explica todo allò necessari per entrar amb bon peu en aquest món,com tenir cura de les formigues,com construir formiguers,com aconseguir-les,etc i tot per només 14,99 euros.

http://www.anthouse.es/libros/205-criar-hormigas.html

Presentació dels nostres llibres en Youtube per Eva Green:

Related Products