La formiga recolectora Messor barbarus, biologia i cures(Raul Martinez)

4.9 253

4,80 €

Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats...


Tots hem vist alguna vegada una filera d´esforçades formigues transportant grans.Aquestes són les nostres protagonistes:les formigues recol.lectores Messor barbarus. és segurament la formiga preferida dels afeccionats.

Amb aquest llibre de 65 pàgines(amb moltes il.lustracions i fotos) tens la possibilitat d´aprendre fàcilment a criar-la amb éxit des del principi. També podràs conéixer la seva interessantísima vida al camp i aspectes sorprenents de la seva biologia. El llibre conté moltes il.lustracions perquè sigui més amé i senzill.

L´autor és biòleg professor membre de l´Associació Ibèrica de Mirmecologia i ha escrit un altre llibre, Criar Formigues,que és completamentari a aquest. A més a més ha rebut nombrosos premis del Ministeri d´Educació a materials didàctics per joves. 

No oblidar que és fonamental tenir coneixements previs abans de tenir formigues i no hi ha res millor que el llibre Criar formigues de 200 pàgines,que explica tot allò necessari per entrar amb bon peu en aquest món,com tenir cura de les formigues,com construir formiguers,com aconseguir-les,,etc i tot per només 14,99 euros.

http://www.anthouse.es/libros/205-criar-hormigas.html

Presentació dels nostres llibres amb Eva Green:


Related Products