Kit AntHouse Bàsic Formiguer de Sorra amb Reina i Formigues gratuïtes

4.7 34

28,05 €

-5,00 €

33,05 €

  • Formiguer de Veritat,apte per la cria de formigues amb reina
  • Formiguer Original i Decoratiu.
  • Formiguer Natural de sorra, Observa com viuen i fan els seus túnels.
  • Amb les formigues ja incloses,amb reina,obreres,ous i larves,tot complet.
  • Tot allò necessari per començar en el món de les formigues ,no necessitaràs més.


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d

usar-

 

Manuals accesibles a la pestanya Descarga o pulsant AQUÍ

 

Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes, en aquest tub han nascut i estàn bé.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Descripción: El Kit Anthouse Sandvitx-Acrí/Bàsic,és compost per un sandvitx d´acrílic i una caixa de farratge del mateix material.  El sandvitx es connecta a través d´un tub a la caixa de farratge, que és utilitzada com a espai per posar el mejar i com a zona d´escombreries per les formigues.

 

Instal.lació:La seva instal.lació és fàcil,afegirem la sorra dins del sandvitx,però COMPTE no oblidar humitejar-la abans d´introduir les formigues.

  

Atenció: No hem d´humitejar tota la terra,ja que correm el risc de formar un fanguer si ho humitegem tot,per exemple d´uns 5ml a 10ml(és molt difícil donar una xifra exacta ja que depèn i molt de la temperatura que hi hagi,controlar A ULL i amb lògica les quantitats a ficar)d´aigua en seria suficient, segons l´època de l´any ja que a més calor més vaporització.

 Una vegada muntat el formiguer i per a facilitar la construcció de les galeries per les formigues,podem fer algún forat amb un palet a la sorra,després introduirem les formigues de manera manual,abocarem el contingut del tub de transport on es troben al sandvitx de sorra,fent-ho amb molta cura i a ser possible a prop del forat que abans hem realitzat,de manera que quan caiguin a la sorra tinguin un refugi.

 

Després amb els tubs de connexió unirem el sandvitx a la caixa de farratge.Aleshores taponarem amb cotó els forats de connexió sobrants per evitar fuites.

 

És molt important acostar el màxim possible el menjar a les formigues,per tant no dubtarem en ficar el menjar el més a prop del forat o zona on es trobin les formigues,sempre evitant embrutar la sorra. Una prova de que les formigues mengen és comprovar que els seus gàster(cul) el tenen inflat,ja que les formigues emmagatzemen en un estómac social aliment de reserva.

Per finalitzar,podem adornar la caixa de farratge amb una capa molt prima de sorra,pedres,etc... 

Si la colònia és molt petita,és molt possible que no usin la caixa de farratge,ja que les colònies petites per natura no s´allunyen molt del formiguer,per evitar ser atacades, per tant si veiem que les formigues no es desplacen a la zona de farratge,la retirarem,taponarem amb cotó el forat de conexió i usarem un tros petit i ben pla de paper de plata com a menjadora i abeurador,que posarem sobre la sorra per evitar embrutar-la, i el més a prop possible de les formigues perquè els hi sigui de fàcil accés, compte!,és vital no embrutar la sorra,ja que les restes orgàniques es poden pudrir i portar malalties.

 

 

Alimentació (dades genèriques):Les formigues no mengen aliments sòlids,només aquosos,per tant totes les substàncies com el sucre, la mel,pastes alimentàries,etc...han d´estar ben barrejades amb aigua abans de dona-li-ho a les formigues,una vegada es doni l´aliment,retirar-lo al dia següent.Cal no oblidar que les formigues necessiten proteïnes per viure,proteïnes que trobem als insectes,carns,productes per a animals,etc...o en el cas de les formigues granívores, en les llavors.

 

Recomenat per les colònies de formigues de més de 25 obreres en el cas d´espècies petites i de 15 en el cas d´ espècies grans.

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia

 

Conté:

1x Sandvitx-Meta 12x10x1 cms.

1x - Colònia de formigues inclosa, espècie segons disponibilitat.

1x Caixa de farratge-Meta doble 18x10x5 cm ambtapadora.

1x 250g Mixte Sorra/Argila normal per al Sandvitx.

1x 50 grams de sorra per decoració.(color segons disponibilitat)

1x 50g de grànuls de pedra .

1x Abeurador

1x Menjadora

1x 10ml de Xarop proteínic(menjar)

1x Pipeta de plàstic.

1x Tub de connexió.

1x 10de Jarabe proteínico(comida)

Related Products