Kits AntHouse Inici-BIG-Acrilic

4.9 126

36,31 €

-5,00 €

41,31 €

El formiguer Kit AntHouse Inici-BIG-Acrílic, és una

granja de formiggues tipus peixera d´ Acrílic de 30x15x10, que en un lateral té una làmina d´  Acrílic enganxat (sandvitx),deixant una separació de  1,5 CMS (allà és on viuran les formigues), amb una tapa també d´acrílic.El menjar es posa en...


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d´

usar-

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

Descripció:

El formiguer Kit AntHouse Inici-BIG-Acrílic, és una

granja de formiggues tipus peixera d´ Acrílic de 30x15x10, que en un lateral té una làmina d´  Acrílic enganxat (sandvitx),deixant una separació de  1,5 CMS (allà és on viuran les formigues), amb una tapa també d´acrílic.El menjar es posa en la base(terra)del propi formiguer que podem decorar amb sorra extra i alguna petita planta o pedra.

Instal.lació: La seva instal.lació és fàcil,afegirem sorra  dins del sandvitx,però VIGILA  no oblidar  humitejar-la abans d´introduir les formigues. Quan afegim la sorra es taponarà amb la mateixa el forat de connexió que té el propi sandvitx,aquest forat té la funció d´accés a la zona de farratge,les formigues una vegada excavin el trobaran i l´utilitzaran.

Atenció:No hem d´humitejar tota la terra,només un tros,ja que correm el risc de formar un fanguer si ho humitegem tot,per exemple d´uns10ml a 15ml(és molt difícil donar una xifra exacta ja que depèn i molt de la temperatura que hi hagi,controlar A ULL i amb lògica les quantitats a ficar)d´aigua en seria suficient, segons l´època de l´any ja que a més calor més vaporització.

 

Una vegada muntat el formiguer i per a facilitar la construcció de les galeries per les formigues,podem fer algún forat amb un palet a la sorra,després introduirem les formigues de manera manual,abocarem el contingut del tub de transport on es troben al sandvitx de sorra,fent-ho amb molta cura i a ser possible a prop del forat que abans hem realitzat,de manera que quan caiguin a la sorra tinguin un refugi.

 

Recordar taponar amb cotó o tap de goma de 13/9mm el forat de connexió que porta a un lateral el formiguer,la finalitat és connectar-lo amb un altre formiguer o zona de farratge,a través d´un tub flexible,per mudances o ampliacions.

És molt important acostar el màxim possible el menjar a les formigues,per tant no dubtarem en ficar el menjar el més a prop del forat o zona on es trobin les formigues,sempre evitant embrutar la sorra. Una prova de que les formigues mengen és comprovar que els seus gàster(cul) el tenen inflat,ja que les formigues emmagatzemen en un estómac social aliment de reserva.

 

Si la colònia és molt petita,és molt possible que no usin la caixa de farratge,ja que les colònies petites per natura no s´allunyen molt del formiguer,per evitar ser atacades, per tant si veiem que les formigues no es desplacen a la zona de farratge,la retirarem,taponarem amb cotó el forat de connexió i usarem un tros petit i ben pla de paper de plata com a menjadora i abeurador,que posarem sobre la sorra per evitar embrutar-la, i el més a prop possible de les formigues perquè els hi sigui de fàcil accés, compte!,és vital no embrutar la sorra,ja que les restes orgàniques es poden pudrir i portar malalties

 

Alimentació (dades genèriques):Les formigues no mengen aliments sòlids,només aquosos,per tant totes les substàncies com el sucre, la mel,pastes alimentàries,etc...han d´estar ben barrejades amb aigua abans de dona-li-ho a les formigues,una vegada es doni l´aliment,retirar-lo al dia següent.Cal no oblidar que les formigues necessiten proteïnes per viure,proteïnes que trobem als insectes,carns,productes per a animals,etc...o en el cas de les formigues granívores, en les llavors.

Recomanat per colònies de formigues de més de 50 obreres en espècies petites i de 25 en espècies grans.

Advertència: El manteniment del formiguer és a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no ho cobreix la garantia.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Conté:

1x Peixera gran de 30x15x10.

1xtapadora d´acrílic.

1x Caixa de farratge integrada de 20x7x5 cms.

1x 300g Mixte Sorra/Argila normal per al Sandvitx.

1x 50 grams de sorra per decoració.(color segons disponibilitat)

1x 50g de grànuls de pedra com decoració per a la caixa de farratge

1x Pipeta de plàstic

1x Menjadora

1x abeurador.

1x 10ml de complement bàsic (menjar).

Kits AntHouse BIG-Acrilico

Kits AntHouse Inicio-BIG-Acrilico

Baixar (0)

Related Products