Kits AntHouse Mega-Acrílic

4.6 8

55,78 €

61,98 €

El Formiguer AntHouse Mega-Acrílic , es composa d´un sandvitx d´Acrílic i una caixa de farratge del mateix material...


Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

 

Descripció:El Formiguer AntHouse Mega-Acrílic , es composa d´un sandvitx d´Acrílic i una caixa de farratge del mateix material. El sandvitx es connecta a través d´un tub a la caixa de farrtage,que és utilitzada com espai per posar el menjar i escombreries per les formigues...

 

Instal.lació:La seva instal.lació és fàcil,afegirem la sorra Marró dins del sandvitx, dentro del sándwich, ,però COMPTE no oblidar humitejar-la abans d´introduir les formigues.

Atenció: No hem d´humitejar tota la terra,ja que correm el risc de formar un fanguer si ho humitegem tot,per exemple d´uns 5ml a 10ml(és molt difícil donar una xifra exacta ja que depèn i molt de la temperatura que hi hagi,controlar A ULL i amb lògica les quantitats a ficar)d´aigua en seria suficient, segons l´època de l´any ja que a més calor més vaporització.n.

 Després amb els tubs de connexió unirem el sandvitx amb la caixa de farratge.Aleshores taponarem amb cotó els forats de connexió sobrants per evitar fuites.

 Una vegada muntat el formiguer i per a facilitar la construcció de les galeries per les formigues,podem fer algún forat amb un palet a la sorra,després introduirem les formigues de manera manual,abocarem el contingut del tub de transport on es troben al sandvitx de sorra,fent-ho amb molta cura i a ser possible a prop del forat que abans hem realitzat,de manera que quan caiguin a la sorra tinguin un refugi.

 

És molt important acostar el màxim possible el menjar a les formigues,per tant no dubtarem en ficar el menjar el més a prop del forat o zona on es trobin les formigues,sempre evitant embrutar la sorra. Una prova de que les formigues mengen és comprovar que els seus gàster(cul) el tenen inflat,ja que les formigues emmagatzemen en un estómac social aliment de reserva.

 Per finalitzar podem adornar la caixa de farratge amb una capa molt prima de sorra,pedres,etc...

Si la colònia és molt petita,és molt possible que no usin la caixa de farratge,ja que les colònies petites per natura no s´allunyen molt del formiguer,per evitar ser atacades, per tant si veiem que les formigues no es desplacen a la zona de farratge,la retirarem,taponarem amb cotó el forat de conexió i usarem un tros petit i ben pla de paper de plata com a menjadora i abeurador,que posarem sobre la sorra per evitar embrutar-la, i el més a prop possible de les formigues perquè els hi sigui de fàcil accés, compte!,és vital no embrutar la sorra,ja que les restes orgàniques es poden pudrir i portar malalties.

 

Alimentació (dades genèriques):Les formigues no mengen aliments sòlids,només aquosos,per tant totes les substàncies com el sucre, la mel,pastes alimentàries,etc...han d´estar ben barrejades amb aigua abans de dona-li-ho a les formigues,una vegada es doni l´aliment,retirar-lo al dia següent.Cal no oblidar que les formigues necessiten proteïnes per viure,proteïnes que trobem als insectes,carns,productes per a animals,etc...o en el cas de les formigues granívores, en les llavors.

Recomenat per les colònies de formigues de més de 1000 obreres en el cas d´espècies petites i de 500 en el cas d´ espècies grans.

Conté:

1x Sandvitx-Acrílic 40x30x2 cms.

1x Caixa de farratge-Acrílic 30x30x15cms amb tapadora.

1x 2000g  Mixte Sorra/Argila

1x Abeurador

1x Menjadora

1x Tub de connexió.

1x 1ml.. de Xarop proteínic(menjar)

1x 100g desorra para decoració.(color segons disponibilitat)

1x 100g de  grànuls de pedra com decoració per a la caixa de farratge.

 

 
Advertència: El manteniment del formiguer és a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no ho cobreix la garantia.

Manual Kit Mega Acrilico

Manual Kit Mega Acrilico

Baixar (0)

Related Products