Kits AntHouse Inici-Acrílic

4.8 309

28,05 €

-5,00 €

33,05 €

El kit Anthouse Inici-Acrílic, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a... 


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d

usar-

 

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

 

Descripció: El kit Anthouse Inici-Acrílic, és un petir formiguer tipus peixera d´Acrílic que a un lateral té una llàmina d´Acrílic enganxat(sandvitx)deixant una separació de 1,5 CMS (allà és on viuràn les formigues reina),amb una tapa també d´Acrílic.El menjar es posa a la base (al terra) del propi formiguer, que podem decorar amb sorra extra i alguna petita pedra o planta.

 

Instal.lació:La seva instal.lació és fàcil,afegirem la sorra dins del sandvitx,però COMPTE no oblidar humitejar-la abans d´introduir les formigues. Després d´introduir la sorra es taponarà amb la mateixa,el forat de connexió que té el propi sandvitx té la funció d´accés a la zona de farrtage,com la de permetre la sortida d´aigua sobrant,les formigues un cop excavin el trobaran i l´utilitzaran.

Atenció: No hem d´humitejar tota la terra,ja que correm el risc de formar un fanguer si ho humitegem tot,per exemple d´uns 5ml a 10ml(és molt difícil donar una xifra exacta ja que depèn i molt de la temperatura que hi hagi,controlar A ULL i amb lògica les quantitats a ficar)d´aigua en seria suficient, segons l´època de l´any ja que a més calor més vaporització.

 Una vegada muntat el formiguer i per a facilitar la construcció de les galeries per les formigues,podem fer algún forat amb un palet a la sorra,després introduirem les formigues de manera manual,abocarem el contingut del tub de transport on es troben al sandvitx de sorra,fent-ho amb molta cura i a ser possible a prop del forat que abans hem realitzat,de manera que quan caiguin a la sorra tinguin un refugi.

 

Recordar taponar amb cotó o tap de goma de 13/9mm el forat de connexió que porta a un lateral el formiguer,forat que serveix per connectar-lo amb un altre formiguer o zona de farratge,a través d´un tub flexible,per mudaments o ampliacions. 

 

És molt important acostar el màxim possible el menjar a les formigues,per tant no dubtarem en ficar el menjar el més a prop del forat o zona on es trobin les formigues,sempre evitant embrutar la sorra. Una prova de que les formigues mengen és comprovar que els seus gàster(cul) el tenen inflat,ja que les formigues emmagatzemen en un estómac social aliment de reserva.

 

Si la colònia és molt petita,és molt possible que no usin la caixa de farratge,ja que les colònies petites per natura no s´allunyen molt del formiguer,per evitar ser atacades, per tant si veiem que les formigues no es desplacen a la zona de farratge,la retirarem,taponarem amb cotó el forat de conexió i usarem un tros petit i ben pla de paper de plata com a menjadora i abeurador,que posarem sobre la sorra per evitar embrutar-la, i el més a prop possible de les formigues perquè els hi sigui de fàcil accés, compte!,és vital no embrutar la sorra,ja que les restes orgàniques es poden pudrir i portar malalties.

 

Alimentació (dades genèriques):Les formigues no mengen aliments sòlids,només aquosos,per tant totes les substàncies com el sucre, la mel,pastes alimentàries,etc...han d´estar ben barrejades amb aigua abans de dona-li-ho a les formigues,una vegada es doni l´aliment,retirar-lo al dia següent.Cal no oblidar que les formigues necessiten proteïnes per viure,proteïnes que trobem als insectes,carns,productes per a animals,etc...o en el cas de les formigues granívores, en les llavors.

Recomenat per les colònies de formigues de més de 50 obreres en el cas d´espècies petites i de 25 en el cas d´ espècies grans.

 
Advertència: El manteniment del formiguer és a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no ho cobreix la garantia.

 

 

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Conté:

1x Peixera Bàsica 20x10x10

1x Tapadera d´ Acrílic.

1x 250g Mixte Sorra/Argila normal per al Sandvitx.

1x 50 grams de sorra per decoració.(color segons disponibilitat)

1x 50g de grànuls de pedra com decoració per a la caixa de farratge

1x Abeurador

1x Menjadora

1x 10g. de Xarop proteínic(menjar)

1x Pipeta de plàstic.

Manual Kit Inicio-Acrilico

Manual Kit Inicio-Acrilico

Baixar (0)

Related Products