Kits Acrílic de 10x20x1 Bolet (Amb formigues GRATUÏTES)

4.8 592

25,57 €

-5,00 €

30,57 €

El kit Formiguer d´ Acrílic 10x20x1 Bolet ,amb dipòsit d´aigua per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues perfecte per colònies joves, inclou sala de farratge amb tapadora i sistema d´humitat.Fàcil de netejar gràcies ...


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d usar-

 

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

 

Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes, en aquest tub han nascut i estàn bé.

El kit Formiguer d´ Acrílic 10x20x1 Bolet ,amb dipòsit d´aigua per mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues perfecte per colònies joves, inclou sala de farratge integrada de 10x10 amb tapadora i sistema d´humitat.Fàcil de netejar gràcies

 

Disposa de depòsit per l´aigua a la part inferior,que està permanentment en contacte amb el sistema d´humitat,que està format per una pasta molt resistent en forma de bolet que permet que la humitat arribi a la part superior per capil.laritat.Amb aquest sistema aconseguim mantenir la humitat del nostre formiguer durant setmanes,sense necessitat d´afegir aigua contínuament.

 El dipòsit es troba fixat al formiguer amb ancoratges amb dues gomes elàstiques,que utilitzen un sistema de fixació gràcies a uns cargols de gran longitud,per tant podem transportar i moure el formiguer sense pèrdua de funcionalitat.

Per donar el menjar aixecarem la tapa de la zona de farratge,sempre amb compte per a que no hi hagi fuites.

Introduirem les formigues al formiguer a travès de la zona de farratge,de manera manual abocarem el tub de transport de les formigues en aquesta zona,sempre amb molta cura.

 Disposa de un forat per conectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge,no oblideu taponar amb una mica de cotó o tapons de goma de Anthouse de 9/6mm.

 Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols. Recomanable per a tot tipus d´espècies i tamanys,mentre que no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites.

 

De fácil limpieza gracias a sus anclajes de tornillos y recomendable para todo tipos de especies y tamaños, mientras no sean excepcionalmente grandes, ni excepcionalmente pequeñas.

 

Conté:

- AntHouse-Hori-Acri 10x20x1(Tipus Bolet)

- Colònia de formigues inclosa, espècie segons disponibilitat.

-  1 Recanvi de Bolet

-  2 Taps de goma de 9/6 mm.

- 50 gr llavors escaiola o xarop proteic segons espècie.

 

-NOTA:  El Bolet es consumeix amb el pas del temps,la seva duració és d´aproximadament dos anys,per tant es recomana comprar recanvis.

 

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Advertència: El mantenimient del formiguer és responsabilitat del client i el desgast natural de l´ús dels materials no és cobreix amb la garantia.

Messor barbarus amb Acrílic Bolet:

 

seta

Manual generico seta

Baixar (0)

Related Products