Kits AntCubik-Lite (Amb Messor barbarus Gratis)

4.7 47

28,05 €

-5,00 €

33,05 €

Disponibilitat Aquest producte ja no hi és en stock

L´ AntCubik Medium, és un formiguer especial per espècies grans i mitjanes(messor, camponotus, etc...), amb un sistema d´humitat permanent a la zona inferior i amb 2 galeries independents...


Manual accesible en la pestanya Descarga o pulsant AQUI

Mesures: Ample: 96mm Profunditat: 76mm Alt: 96mm

 

Les formigues van dins d´un tub d´assaig amb menjar i aigua per a dues setmanes, en aquest tub han nascut i estàn bé.

 

El AntCubik-Lite, es un hormiguero especial para especies grandes y medianas (messor, camponotus, formicas, etc...), con tapa superior con agujero de ventilacion con rejilla, con un sistema de humedad permanente en la zona inferior, con 2 galerias independientes, amb un tub  lateral superior per conexió, tapadora i zona de farratge integrada a la part superior del formiguer.

El sistema de humitat és molt fàcil d´usar,consisiteix en retirar el tap inferior i introduir a la base del formiguer,l´aigua amb la xeringa,la qual per vaportització pujarà als nivells superiors donant la humitat que necessiten les formigues i mantenint-la durant setmanes,sense necessitat de reposar.

A més a més manté 2 galeries,cadascuna  a un lateral de manera independent,per tant podem ampliar segons les necessitats de la nostra colònia l´espai disponible,de manera que és vàlid tant per les colònies petites amb poques obreres com amb les més grans.

Fabricat amb una combinació perfecta de ciment blanc y sorra,NO porta escaiola,això fa que sigui més resistente a l´ús i menys fràgil a mossegades.

 

Com Funciona?


El formiguer funciona de la següent manera, té un dipòsit inferior,amb un forat taponat per un tap de goma,el funcionament és introduir en aquest dipòsit aigua,de qualsevol tipus a travès de la xeringa o qualsevol mètode,de manera que l´aigua quan es vagi evaporant pujarà dalt del formiguer, aportant humitat ambiental necessària per a les formigues,aportant la humitat ambiental que les formigues necessiten, com és un dipòsit gran,tindrem una gran reserva d´aigua i per tant fins que no s´evapori tenim la humitat per alguns mesos,sense haver-nos de preocupar per això, després té 4 zones de galeries,cadascuna independent  de l´altra, de manera que si la colònia és petita podem taponar,amb cotó mateix les altres galeries sobrants i ampliar el formiguer segons vagi creixent el nombre de formigues,té una capacitat per a 500 formigues,per tant una vida útil de 3 anys mínim.

  El menjar o aigua es posa a la part superior horitzontal,que anomenem zona de farratge,allà les formigues s´alimentan i deixen escombreries. Les formigues per introduir-les ficarem en l´interior el tub de transport on arriben retirant previament el tap de cotó,perquè puguin sortir.

Conté:

1x Antcubik LITE.

1x Colònia de Messor barbarus.

1x Oli Mineral (Antifuites) 15 ml

1x Xarop Proteínic 10 ml

1x Tap de goma massís(9-6)mm

No recomendat, per espècies de tamany molt petit.

Advertència: El mantenimient del formiguer està a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no el cobreix la garantia.

 

Colònia Messor barbarus vivint a un Antcubik :)

 

 

Manual Generico AntCubik

Manual Generico AntCubik

Baixar (0)

Related Products