Kits Anthouse-T (15x15x1,5)

5 18

32,18 €

-5,00 €

37,18 €

Disponibilitat Aquest producte ja no hi és en stock

Formiguer de vidre que incorpora la caixa de farratge a la seva part superior,amb protecció d´alumini als laterals i tapadora movible...


Manual accesible a la pestanya Descarga o pulsant AQUI

 

Descripció: El Kit Modelo T, és composat per un sandvitx de vidre que conté a la seva part superior una caixa de farratge que és utilitzada com espai per posar el menjar i com escombreries per les formigues,amb protecció als laterals d´alumini i tapadora movible. Té un forat a un lateral per poder conectar a un altre formiguer o zona de farratge auxiliar.

Instal.lació: La seva instal.lació és fàcil,afegirem la sorra marró dins del sanvitx, pero amb COMPTE de no oblidar humitejar-la abans d´introduir les formigues. 

Atención: No hem d´humitejar tota la terra,només un tros,ja que correm el risc de formar un fanguer si humitejem tot,per exemple, d´uns 10 a 15 ml (és molt difícil donar una xifra exacta ja que depén i molt de la temperatura que hi hagi,controlar a ULL i amb lògica les quantitats a posar) d´aigua seria suficient,segons l´època de l´any,ja que a més calor més vaporització.

Una vegada muntat el formiguer i per facilitar la construcció de les galeries per les formigues,podem fer algun forat amb un palet a la sorra,després introduirem les formigues de manera manual,abocarem el contingut del tub de transport on es troben al sandvitx de sorra,amb molta cura i si és possible a prop del forat que abans hem realitzat,de manera que quan caiguin a la sorra tinguin un refugi.

 és molt important apropar el màxim posssible el menjar a les formigues,per tant no dubtem en posar el menjar el més a prop del forat o zona on es trobin les formigues,sempre evitant embrutar la sorra. Per provar que mengen és comprovar que els seus gàster(cul) està inflat,ja que les formigues emmagatzenen en un estòmag social aliment de reserva.

 Per finalitzar podem adornar la caixa de farratge amb una capa molt fina de sorra,roques,etc...

Si la colònia és molt petita,és molt possible que no usin la caixa de farratge,ja que les colònies petites per natura no s´allunyen molt del formiguer,per evitar ser atacades,per tant si veiem que les formigues no es desplacen a la zona de farratge,farem servir un tros petir i molt pla de paper de plata com menjadora i abeurador,els ficarem damunt de la sorra per evitar embrutar-la i el més a prop possible de les formigues,perquè hi puguin tenir fàcil accés,és vital no embrutar la sorra,ja que les restes orgàniques poden pudrir-se i portar malalties.

Alimentació (dades genèriques):Les formigues no mengen aliments sòlids,només aquosos,per tant totes les substàncies com el sucre,la mel,les pastes alimentaries,etc han d´estar ben barrejats amb aigua abans de oferir aquest menjar a les formigues,un cop donat l´aliment,retirar al dia següent.No oblidar que les formigues necessiten proteïnes per viure,proteïnes que trobarem als insectes,carns,productes per animals,etc o a les llavors, en el cas de les formigues granívores.

Recomenable per tot tipus d´espècies i tamanys.

 

Conté:

1x Sandvitx-Vidre 15x15x1,5 cms, amb Tapadora.

1x 250g Mixte Sorra/Argila normal per al Sandvitx.

1x 50g de grànuls de pedra como decoració per a la caixa de farratge.

1x Pipeta de plàstic.

1x Menjadora.

1x 10ml de Xarop proteínic(menjar)

1x 50 grams de sorra per decoració.(color segons disponibilitat)

 Advertència: El manteniment del formiguer és a càrrec del client i el desgast natural de l´ús dels materials no ho cobreix la garantia.

Manual Modelo T

Manual del Modelo T, de AntHouse.es

Baixar (0)

Related Products