Reina de Messor capitatus

4.9 23

0,00 €

Disponibilitat Aquest producte ja no hi és en stock

La seva alimentació és principalment granívora, dieta de llavors com escaiola, etc... encara que també podem donar algún insecte, ja que el cacen i mengen.

envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament. 


És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues, per això us

recomenem especialment  el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aqui)

 I el llibre especialitzat en la cria i cura de Messor (4,99€)(pulsa aquI

AtencióS´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

Dificultat en la cria:Fàcil.

 

La reina va  dins d´un tub d´assaig, amb dipòsit d´aigua, es recomana que es quedi allà,mentre hi hagi aigua i esperar que criï la seva primera generació de formigues.

Instruccions per la cria de  Reina Messor capitatus(formiga granívora):

 

La reina arriba en un tub d´assaig ,amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda perevitar ofegaments,també podem emprar compostos bàsics,proteïnes o vitamines,per facilitar que recuperi les energies després del viatge i aconseguir una bona posta d´ous. 

Aproximadament necessiten entre 30 i 45 dies per passar d´ou a formiga,tot depén de la temperatura, s´ha de mantenir entre 25ºC i 30ºC.

 

Quan neixen les primeres obreres (nurses), no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina, per tant no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida més curta.

És un moment crític, ja que la reina no té forces per a criar un altra generació de formigues, si elles moren, la reina també. Per tant hem d´anar amb molta cura, no ha de faltar ni la humitat,ni el menjar,encara que tampoc ens hem d´excedir en això últim, perque no n´hi hagi menjar sobrant que es pugui pudrir i portar fongs i malalties.

Una vegada la reina tingui les seves nurses i veiem que no podem donar-les de menjar dins del tub sense que fugin serà el moment adequat per al seu trasllat a un nou formigue

 

La seva alimentació és principalment granívora, dieta de llavors com escaiola, etc... encara que també podem donar algún insecte, ja que el cacen i mengen. 

 

Tamany:

  • Reina:    14mm
  • obreres: 0,4 mm -13 mm

Related Products