Reina de solenopsis fugax

4.5 13

0,00 €

Disponibilitat Se envía SOLO 1 colonia o reina y SOLO una especie por pedido, así que por favor elige bien cual quieres. No cobramos por las hormigas, SON GRATIS, sólo hay que pagar los gastos de envió.

Instruccions per la cria de  Reina Solenopsis fugax (amb ous i larves):

La reina arriba en un tub d´assaig ,amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi...

envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament. 


És Vital tenir coneixements previs abans de tenir les formigues, per això us

recomenem especialment  el llibre Criar Formigues de Raul Martinez.(pulsa aqui)

 

AtencióS´ envia NOMÉS 1 colònia o reina y NOMÉS una espècie per comanda o formiguer, tria bé quin vols.No cobrem per les formigues  SÓN GRATUÏTES, només has de pagar les despeses d´enviament.

Dificultat en la cria:Fàcil

Instruccions per la cria de  Reina Solenopsis fugax(formiga diminuta):

 Aquesta espècie,és molt comú en tota Europa,és una formiga molt petita,que viu dins d´altres formiguers i s´alimenta dels ous i larves que roba,en cautivitat,menja sense problemes insectes i substàncies ensucrades,creix ràpid i pot haver-hi més d´una reina per formiguer.

La reina arriba en un tub d´assaig ,amb els seus primers ous,és important una vegada estigui a casa nostra afegir-hi una micro gota d´aigua amb sucre o mel de manera molt diluïda perevitar ofegaments,també podem emprar compostos bàsics,proteïnes o vitamines,per facilitar que recuperi les energies després del viatge i aconseguir una bona posta d´ous. 

Aproximadament necessiten entre 30 i 45 dies per passar d´ou a formiga,tot depén de la temperatura, s´ha de mantenir entre 25ºC i 30ºC.

Quan neixen les primeres obreres (nurses), no són formigues del tot completes,el seu desenvolupament ha estat accelerat per la reina, per tant no tenen el tamany d´una obrera normal,també són més fràgils a les malalties i tenen una vida més curta.

És un moment crític, ja que la reina no té forces per a criar un altra generació de formigues, si elles moren, la reina també. Per tant hem d´anar amb molta cura, no ha de faltar ni la humitat,ni el menjar,encara que tampoc ens hem d´excedir en això últim, perque no n´hi hagi menjar sobrant que es pugui pudrir i portar fongs i malalties.

Una vegada la reina tingui les seves nurses i veiem que no podem donar-les de menjar dins del tub sense que fugin serà el moment adequat per al seu trasllat a un nou formiguer

 

Tamany:

  • Reina:   0,6 mm

Related Products