AntKube NaturColor 15x15x1,5 cm Esponja Sense Dipòsit

0 0

28,92 €

El formiguer AntKube No dipòsit, és un model Temàtic amb Tapadora de AntMan i forma quadrada compost per un Sandwich integrat en un lateral de mida 15x15x1,5cms d'alçada ...


Inclou tapa vermella rígida temàtica de AntMan - L'home formiga, per defecte en tots dos costats.

El Hormiguero AntKube No dipòsit, és un model Temàtic amb Tapadora de AntMan i forma quadrada compost per un Sandwich integrat en un lateral de mida 15x15x1,5cms d'altura, i zona de forrajeo igualment de 15x15x15 cm, sent molt àmplia per cobrir totes les necessitats de les nostres formigues. Igualment estan disponibles en 10 colors, el que els fa especialment adaptable al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

El nostre AntKube és perfecte per a espècies de grans dimensions, com les Camponotus, amb una amplada de galeries d'1,5 cm, permet que les espècies més grans es puguin moure amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer.

El sistema d'humitat consisteix en un forat extern que contacta directament amb l'esponja interior per humitejar el formiguer de forma directa amb una agulla amb xeringa.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcioanalmente grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si encara així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

Related Products