AntKube NaturColor 15x15x1,5 cm Esponja Amb Dipòsit Exterior

5 1

30,57 €

El formiguer AntKube amb dipòsit Exterior, és un model Temàtic amb Tapadora de AntMan i forma quadrada compost per un Sandwich integrat en un lateral de mida 15x15x1,5cms d'alçada ...


Inclou tapa vermella rígida temàtica de AntMan - L'home formiga, per defecte per tots dos costats.

El Hormiguero AntKube amb dipòsit Exterior, és un model Temàtic amb Tapadora de AntMan i forma quadrada compost per un Sandwich integrat en un lateral de mida 15x15x1,5cms d'altura, i zona de forrajeo igualment de 15x15x15 cm, sent molt àmplia per cobrir totes les necessitats de les nostres formigues. Igualment estan disponibles en 10 colors, el que els fa especialment adaptable al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

El nostre AntKube és perfecte per a espècies de grans dimensions, com les Camponotus, amb una amplada de galeries d'1,5 cm, permet que les espècies més grans es puguin moure amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer.

El sistema d'humitat consisteix en un dipòsit d'aigua a la part central Interior, permetent que la humitat no s'esgoti amb facilitat, amb la qual cosa podem anar-nos de vacances amb tranquil·litat. El dipòsit d'aigua està format per un tub d'aigua que conté una esponja que està en contacte directe amb una altra a l'interior del formiguer, transmetent així la humitat d'uns a altres, a més es disposa d'un forat extern que contacta directament amb l'esponja interior per humitejar també directament amb una agulla amb xeringa.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcioanalmente grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si encara així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

Related Products