Acrílic NaturColor 20x15x1,5cms d'Espoja amb Dipòsit

5 27

28,09 €

La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, inclou aquest model d'Espoja amb Dipòsit de 10x10x1,5cms ...


La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, està formada per formiguers amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer, igualment estan disponibles a 10 colors, el que els fa especialment adaptables al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

El formiguer de Acrílic d'10x10x1,5cms, amb zona de forrajeo de Gran Alçada Tapa, és perfecte per a les colònies grans d'espècies de grans dimensions, com les Camponotus, amb una alçada de 1,5 cm, permet que les espècies més grans puguin moure´s amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer, a més a més, disposa d'un dipòsit d'aigua a la part superior per la humitat.

 La zona de farratge de Gran Alçada amb Tapa, a diferència d'altres models permet, una gran mobilitat, amb el qual ens facilita i molt, la neteja, introducció de menjar i formigues al formiguer.

Igualment disposa d'un dipòsit d'aigua a la part superior, permetent que la humitat no s'esgoti amb facilitat, amb la qual cosa podem marxar de vacances amb tranquil·litat. El dipòsit d'aigua és taponat amb una escuma al seu interior, on per contacte directe amb una altra escuma que es troba a la part inferior del formiguer, transmet la humitat a tot el formiguer, utilitzant també obertures externes al terra per poder arribar a totes les parts del mateix.

Introduirem les formigues al formiguer a través de la zona d'forrajeo, de forma manual abocarem el tub de transport amb les formigues en aquesta zona, sempre amb molta cura, podem igualment connectar el tub d'assaig a través del nostre mòdul prem AQUI especialment dissenyat per a això, amb la qual cosa evitem molt estrès o usant un tub flexible per connectar el tub d'assaig també amb el formiguer, per a això cal un tub flexible de 8-10 mm i un altre de 8-6 mm prem AQUI.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, no oblidar taponar amb una mica de cotó, tap de goma o tap de cel·lulosa, prem AQUI.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcionalment grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si tot i  així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

Related Products