StarAnts NaturColor 20x20x1,5 cms Esponja Amb Dipòsit

4.8 13

38,83 €

Us presentem la nostra nova Gamma de Formiguers Tematicos acrílics NaturColor, El model StarAnts és un model Nau Espacial, de mida 20x20x1,5cms d'alçada, amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer ... Inclou tapa vermella rígida per defecte.


Inclou tapa vermella rígida, per defecte.

El model StarAnts és un model Nau Espacial, de mida 20x20x1,5cms d'alçada, amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer, igualment estan disponibles en 10 colors, el que els fa especialment adaptable al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

El nostre StarAnts, inclou un mòdul connector de tubs d'assaig integrat en el propi formiguer, valgut per a tubs d'assaig de anthouse.es de 8, 10 i 19 ml, amb la qual cosa la mudança al formiguer, és molt fàcil ia més després es pot utilitzar amb tubs d'assaig amb menjar o amb aigua per beure.

El Hormiguero StarAnts de Acrílic d'20x20x1,5cms de Esponja amb Diposito, és perfecte per a espècies de grans dimensions, com les Camponotus, amb una alçada de 1,5 cm, permet que les espècies més grans es puguin moure amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer.

Igualment disposa d'un dipòsit d'aigua a la part superior, permetent que la humitat no s'esgoti amb facilitat, amb la qual cosa podem anar-nos de vacances amb tranquil·litat. El dipòsit d'aigua aquesta taponat amb una esponja al seu interior, on per contacte directe amb una altra esponja que es troba a la part inferior del formiguer, transmet la humitat a tot el formiguer, utilitzant també les obertures externes a terra per poder arribar a totes les parts del mateix.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, inclou tapa de tancament, no és neceario adquirir tap.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcioanalmente grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si encara així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

Related Products