Acrílic NaturColor 20x10x1cms Bolet

4.9 46

28,09 €

formiguer NaturColor de 20x10x1cm, amb Dipòsit d'aigua ...


-Atenció: Retirar el plàstic protector abans de usar-

La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, està formada per formiguers amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer, igualment estan disponibles a 10 colors, el que els fa especialment adaptables al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

Formiguer NaturColor de 20x10x1cm, amb Dipòsit d'aigua, per mantenir una major humitat en el formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues, perfecte per a joves colònies, inclou sala de farratge integrada de 10x10 amb tapadora i sistema d'humitat.

Disposa de dipòsit per a l'aigua a la part inferior, que està en permanent contacte amb el sistema d'humitat, que està format per una pasta molt resistent en forma de bolet que permet que la humitat  arribi cap a la part superior per capil·laritat. Amb aquest sistema aconseguim mantenir la humitat en el nostre formiguer durant setmanes, sense haver de tornar a omplir d´aigua  contínuament.

El dipòsit es troba ancorat i subjecte al mateix formiguer gràcies a una Goma Elastica, amb la qual cosa podem transportar i moure el formiguer sense pèrdua de funcionalitat.

Per donar de menjar aixecarem la tapa de la zona de farratge, sempre amb cura perquè no hi hagi fuites, podent usar antifuites com l'oli mineral o el tefló líquid prémer AQUÍ, que formaran una barrera per evitar les fuites de les formigues.

Introduirem les formigues al formiguer a través de la zona d'forrajeo, de manera  manual abocarem el tub de transport amb les formigues en aquesta zona, sempre amb molta cura, podem igualment connectar el tub d'assaig a través del nostre mòdul prem AQUI especialment dissenyat per a això, amb la qual cosa evitem molt d´estrès o usant un tub flexible per connectar el tub d'assaig també amb el formiguer, per a això cal un tub flexible de 8-10 mm i un altre de 8-6 mm prem AQUI.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, no oblidar taponar amb una mica de cotó, tap de goma o tap de cel·lulosa, prem AQUI.

De fàcil neteja gràcies als seus ancoratges de cargols i recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcionalment grans, ni excepcionalment petites.

-NOTA: el Bolet es consumeix amb el pas del temps, la seva durada és d'aproximadament de  6 mesos a dos anys, per tant es recomana comprar recanvis premi AQUI.-

 

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si tot i  així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

 

Notes: El manteniment del formiguer és responsabilitat del client i el desgast natural de l'ús dels materials no el cobreix la garantia.

 

Related Products