Acrílic NaturColor 10x10x1cms Escuma

5 15

14,04 €

La nostra nova Gamma d´ acrílics NaturColor, inclou aquest model d'escuma de 10x10x1cms ...


-Atenció: Retirar el plàstic protector abans de usar-

La nostra nova Gamma de acrílics NaturColor, està formada per formiguers amb tapadores divisores de galeries, facilitant en gran mesura que el formiguer no sigui massa gran al principi, i que a poc a poc segons creixi la colònia ho faci també el formiguer.Estan disponibles en 10 colors, el que els fa especialment adaptables al gust de cada client, sense oblidar unes galeries més naturals que aprofiten millor l'espai disponible.

Per humitejar el formiguer, farem servir una xeringa sense agulla i mullarem l'Escuma Verda fins que no absorbeixi més aigua i deixant que l'aigua s'estengui per les planxes acríliques del formiguer, però amb cura de no inundar les galeries en excés per evitar que les formigues s'ofeguin. L´ Escuma Verda sempre ha d'estar humida.

Per donar de menjar aixecarem la tapa de la zona de farratge, sempre amb cura perquè no hi hagi fuites, podent usar antifuites com l'oli mineral o el tefló líquid, que formaran una barrera per evitar les fuites de les formigues.

Introduirem les formigues al formiguer a través de la zona d'farratge, de manera manual abocarem el tub de transport amb les formigues en aquesta zona, sempre amb molta cura, podem igualment connectar el tub d'assaig a través del nostre mòdul prem AQUI especialment dissenyat per a això, amb la qual cosa evitem molt d´estrès o usant un tub flexible per connectar el tub d'assaig també amb el formiguer, per a això cal un tub flexible de 8-10 mm i un altre de 8-6 mm prem AQUI.

Disposa d'una forat per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, no oblidar taponar amb una mica de cotó, tap de goma o tap de cel·lulosa, prem AQUI.

Recomanable per a tot tipus d'espècies i mides, mentre no siguin excepcionalment grans, ni excepcionalment petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol, ni amb un altre producte que no sigui aigua sabonosa, ja que pot produir el trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, Si totbi  així es fa servir serà sota responsabilitat del client.

 

Related Products