AntHouse Antcork Lite

5 3

28,92 €

L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 


Manual accesible en la pestanya Descarga

Mesures: Ample: 96mm Profunditat: 76mm Alt: 96mm

 

L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 

Està format per un recipient transparent, amb reixeta de ventilació a la tapa superiori amb un forat de conexió lateral per connectar-lo amb d´altres caixes de farratge,tubs etc. La part frontal del formiguer és de suro i consta de quatre galeries amb túnel de sortida superior.La part posterior presenta una base de suro i un pal de canya a manera de puntal. Es pot utilitzar la part posterior per col.locar abeurador i menjadora,així com els guarniments que volguem. La tapa superior ens permetrà poder accedir fàcilment a l´interior de l´Antcork. Es pot emprar oli antifuites als laterals per evitar fuites en colònies ja nombroses quan manipulem l´interior amb la tapa oberta.

Les peces del formiguer no són fixes,com mostra una de les fotos. L´Antcork es pot desmuntar per a la seva neteja o renovació de la colònia resident. Per fer això només s´ha de moure en direcció al lateral el pal de canya posterior que fixa el suro al frontal del recipient,i extraure tant el forntal com la base del suro. Per tornar a montar-lo només s´ha de tornar a col.locar el frontal de suro intentant que quedi el més enganxat possible al frontal del recipient. Després es col.loca la base de suro i finalment,una vegada apretat tot perquè no quedin escletxes,es col.loca el pal de canya de manera inversa a com s´ha tret inicialment quedant com puntal i adorn.

Suro amb Camponotus barbaricus:
 

Related Products