AntHouse-Acri 40x20x1,5 (Amb Zona de farratge i Capa de Escaiola)

4.9 14

55,78 €

61,98 €

El Formiguer d´ Acrílic de 40x20x1,5cms, amb zona de farratge de Gran Altura amb tapa,és perfecte per les colònies grans d´espècies de gran tamany,com Camponotus,amb una altura de 1,5 cms,permet que les espècies més grans puguin moure´s amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer a més a més amb una capa d´escaiola,per mantenir major humitat al formiguer.

 

 

 


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d´usar.

 

Manual accesible en la pestanya Descarga o pulsant AQUI

El Formiguer d´ Acrílic de 40x20x1,5cms, amb zona de farratge de Gran Altura amb tapa,és perfecte per les colònies grans d´espècies de gran tamany,com Camponotus,amb una altura de 1,5 cms,permet que les espècies més grans puguin moure´s amb llibertat i comoditat per les galeries del formiguer a més a més amb una capa d´escaiola,per mantenir major humitat al formiguer i una zona de farratge àmplia integrada al propi model,amb mesures de 17x9x7 cms.

 

La zona de farratge de Gran Altura amb Tapa, a diferència d´altres models permet una gran movilitat,això ens facilita i molt,la neteja,introducció del menjar i formigues al mateix.

 Per humitejar el formiguer,usarem una xeringa d´aigua i mullarem l´escuma verda  de manera que no absorbeixi més aigua,però deixant que l´aigua s´extengui i sigui absorbida per la capa d´escaiola del terra,de manera que estigui humida tota l´escaiola ,amb compte de no inundar les galeries.L´escuma verda  ha d´estar sempre humit.

Disposa de dos forats per connectar-lo amb d´altres formiguers o caixes de farratge, no oblideu taponar amb una mica de cotó o els tapons de goma de 9/6 mm de anthouse.

 

.Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de caragols.

Recomanable per a totes les espècies,mentre no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites, a partir de colònies amb més de 250 obreres en colònies grans i 500 en espècies petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

 

Formigues en un Acrílic 40x20x1,5:

 

Manual hormigueros acrilico

Manual Genérico sobre los hormigueros de Acrílico y sus hormigas

Baixar (0)

Related Products