AntHouse-Acri 30x20x1,5(Amb Capa d´ Escaiola)

5 9

40,45 €

-5,00 €

45,45 €

Formiguer d´ Acrílic de 30x20x1,perfecte per a colònies grans,amb una capa d´escaiola,per mantenir major humitat al formiguer i tenir millor visibilitat de les formigues,amb sistema d´humitat als laterals(no porta caixa de farratge)...


-ATENCIÓ: Retirar el plÀstic protector abans d´usar.

 

Manual accesible en la pestanya Descarga o pulsant AQUI

Formiguer d´ Acrílic de 30x20x1,perfecte per a colònies grans,amb una capa d´escaiola,per mantenir major humitat al formiguer i tenir millor visibilitata de les formigues,amb sistema d´humitat als laterals(no porta caixa de farratge).

Per humitejar el formiguer,usarem una xeringa d´aigua i mullarem l´escuma verda  de manera que no absorbeixi més aigua,però deixant que l´aigua s´extengui i sigui absorbida per la capa d´escaiola del terra,de manera que estigui humida tota l´escaiola ,amb compte de no inundar les galeries.L´escuma verda  ha d´estar sempre humit.

Disposa de diversos forats per conectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge, no oblideu taponar amb una mica de cotó.Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols.

.

Recomanable per a totes les espècies,mentre no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites, a partir de colònies amb més de 150 obreres en colònies grans i 300 en espècies petites.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Manual hormigueros acrilico

Manual Genérico sobre los hormigueros de Acrílico y sus hormigas

Baixar (0)

Related Products