AntHouse-Hori-Acri 10x20x1(Amb caixa de farratge)

4.8 156

20,65 €

Formiguer d´Acrílic de 10x20,perfecte per joves colònies,inclou sala de farratge integrada de 10x10 amb tapadora i sistema d´humitat. De fàcil neteja gràcies...


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d´

usar-

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

Formiguer d´Acrílic de 10x20,perfecte per joves colònies,inclou sala de farratge integrada de 10x10 amb tapadora i sistema d´humitat. 

Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols.

Recomanable per a tot tipus d´espècies i tamanys.

Per humitejar el formiguer,usarem una xeringa d´aigua i mullarem el cotó de manera que no absorbeixi més aigua,però deixant que l´aigua s´extengui pels plecs de plàstic del formiguer,amb compte de no inundar les galeries. El cotó ha d´estar sempre humit.

Per donar el menjar utilitzarem la zona de farratge que està integrada,on podrem posar un abeurador i una menjadora, utilitzar un antifuites com sistema per evitar que fugin per aquesta zona.

Introduirem les formigues al formiguer a travès de la zona de farratge,de manera manual abocarem el tub de transport de les formigues en aquesta zona,sempre amb molta cura.

Disposa de dos forats per connectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge,no oblideu taponar amb una mica de cotó.Recomanable per a tot tipus d´espècies i tamanys,mentre que no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites,.

ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

Acrílic 10x20 ambMessor bararus:

Manual hormigueros acrilico

Manual Genérico sobre los hormigueros de Acrílico y sus hormigas

Baixar (0)

Related Products