AntHouse-Metal-Acri 30x30x1,5(Con TapadoraBig-Horitzontal)

5 5

49,58 €

Formiguer d´Acrílic de 30x30x1,5, perfecte per a grans colònies,inclou sala de farratge central i sistema d´humitat d´extern...

Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols.

Per humitejar el formiguer,usarem una xeringa d´aigua i mullarem el cotó de manera que no absorbeixi més aigua...


-ATENCIÓ: Retirar el plàstic protector abans d

´ usar-

 

Manual accesible en la pestanya descarga o pulsant AQUI

Formiguer d´Acrílic de 30x30x1,5, perfecte per a grans colònies,inclou sala de farratge central i sistema d´humitat d´extern...

Fàcil de netejar gràcies als seus ancoratges de cargols.

Per humitejar el formiguer,usarem una xeringa d´aigua i mullarem el cotó de manera que no absorbeixi més aigua però deixant que l´aigua s´extengui pels plecs de plàstic del formiguer,amb compte de no inundar les galeries. El cotó ha d´estar sempre humit.

Per donar el menjar utilitzarem la zona de farratge que està integrada,on podrem posar un abeurador i una menjadora, utilitzar un antifuites com sistema per evitar que fugin per aquesta zona.

Introduirem les formigues al formiguer a travès de la zona de farratge,de manera manual abocarem el tub de transport de les formigues en aquesta zona,sempre amb molta cura.

Disposa d´un forat per conectar-lo amb altres formiguers o caixes de farratge,no oblideu taponar amb una mica de cotó.

Recomanable per a tot tipus d´espècies i tamanys,mentre que no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites i a partir de colònies amb més de 50 obreres.

 ATENCIÓ: No netejar amb alcohol,ni amb altre producte que no sigui aigua sabonosa,ja que pot produir trencament del material i igualment no utilitzar talcohol, si tot i així s´usa la responsabilitat serà a càrrec del client.

 

Acrílic amb Messor barbarus:

Manual hormigueros acrilico

Manual Genérico sobre los hormigueros de Acrílico y sus hormigas

Baixar (0)

Related Products