Anthouse Bigmax

4.8 5

28,92 €

Mesures: 30x30x15 cm

Caixa de farratge acrílica de gran. La base és blanca i els laterals i tapes transparents,per donar gran visibilitat del seu interior...


Mesures: 30x30x15 cm

Caixa de farratge acrílica de gran. La base és blanca i els laterals i tapes transparents,per donar gran visibilitat del seu interior.

Disposa de dues zones independents però conectades. Això permetrà compartir la caixa amb dues espècies i provar la seva convivència taponant o no la connexió que les uneix de manera fàcil. També disposa de dues connexions externes de 8 mm per interconnectar la caixa a dos formiguers.

La part superior consta d´una tapa fixa i dues tapes independents extraibles.La tapa fixa permet posar una fina capa d´oli antifuites. Aquest sostre amb antifuites és ideal per evitar fuites de qualsevol espècie,ja que es fa invulnerable degut a que la capa d´oli antifuites està boca avall. és similar a les caixes de farratge dels formiguers acrílics hortizontals,que tant d´éxit tenen.

Adequada per tot tipus d´espècies la caixa de farratge Bigmax permetrà a les nostres colònies disposar d´un gran espai per farratge.Podrem adornar-la amb sorra decorativa,pedres,branques i qualsevol altre guarniment que se´ns acudeixi i experimentar amb la convivència d´espècies diferents.

Related Products