Aqua Dragons kit de recanvi

5 6

6,19 €

Aquest és el kit bàsic amb els ous, lel menjar,la cullereta per alimentar-los i instruccions. Si ja tens una pèixera  de 400ml...


Aquest és el kit bàsic amb els ous, lel menjar,la cullereta per alimentar-los i instruccions. Si ja tens una pèixera  de 400ml o  vols  eclosionar un nou set d´ Aqua Dragons, aquest producte és per a tu.

Els Aqua Dragons són criatures aquàtiques vives que tu eclosionaràs i els hi donaràs la vida en un  fascinant món submarí de la teva peixera. Els  Aqua Dragons tenen tres ulls,cua llarga i són petits animals nadadors de la familia dels crustacis,els seus ous poden ser preservats en sal durant un llarg periode de temps i eclosionats una vegada introduïts en aigua. Tenint cura dels teus Aqua Dragons els veuràs menjar,jugar,créixer i aprendràs les diferències entre mascles i femelles inclús com es reprodueixen.

Aquest kit inclou tot el que necessites per començar (excepte la peixera de 400ml. Pots fer servir una qualsevol, pero només amb 400ml d´ aigua per fer eclosionar els Aqua Dragons):

Inclou:

Ous d´ Aqua Dragons

Menjar per Aqua Dragons

Cullereta per alimentar-los

Lupa

Pipeta

Instruccions en castellà,francès i anglès.

Related Products