• Pigment Vermell,No tòxic i natural ,que es pot barrejar amb sorra,escaiola,etc...per donar un bonic color rogenc al nostre formiguer. 100 grams d´aquest producte són vàlids per 500-1000 grams/mls de sorra/escaiola líquida.

  2,88 €
  availability
 • Pigment Verd,No tòxic i natural ,que es pot barrejar amb sorra,escaiola,etc...per donar un bonic color verd al nostre formiguer. 100 grams d´aquest producte són vàlids per 500-1000 grams/mls de sorra/escaiola líquida.

  2,88 €
  availability
 • Pigment Blanc,No tòxic i natural ,que es pot barrejar amb sorra,escaiola,etc...per donar un bonic color blanc al nostre formiguer. 100 grams d´aquest producte són vàlids per 500-1000 grams/mls de sorra/escaiola líquida.

  2,88 € Esgotat
  Esgotat
  Carretó Veure
 • Pigment Negre,No tòxic i natural ,que es pot barrejar amb sorra,escaiola,etc...per donar un bonic color negre al nostre formiguer. 100 grams d´aquest producte són vàlids per 500-1000 grams/mls de sorra/escaiola líquida.

  2,06 €
  availability
 • 50 gr de Molsa Seca Orgànica, per decorar de manera natural el nostre formiguer...

  2,47 € Esgotat
  Esgotat
  Carretó Veure
 • Per decorar les caixes de farratge...de diversos colors.

  1,23 € Esgotat
  Esgotat
  Carretó Veure
Decoració

Materials per decorar el nostre formiguer,granja de formigues, formicarium, terrari per a formigues,formiguer casolà,formiguer artificial,hàbitat per a formigues,casa per a formigues. Aquí trobaràs sorra decorativa per a les teves colònies de formigues amb reina gratis. Molsa artificial i molsa natural per als teus formiguers d´ escaiola, formiguers de guix,formiguers ytong,formiguer natural.