• AntHouse Suro-bàsic està format per una peixera amn un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tapa amb un respirador...

  33,05 €
  availability
 • Oferta
  Veure

  L´ AntCork Lite, és formiguer adequat per a  Crematogaster, Lasius, Formicas, i Camponotus de tamany mitjà que visquin a la fusta i necessiten poca humitat. 

  28,92 €
  availability
 • AntHouse-Suro- Acrílic, està format per una peixera amb un lateral folrat en suro amb galeries i la base com zona de farratge. A més a més porta una tap amb un respirador..

  33,05 €
  availability
 • AntHouse Suro-Model L, està format per un sandvitx de suro,amb una caixa de farratge integrada i amb tapadores tant pel sandvitx com per la caixa.Tamany: Caixa: 20x10 cms Sandvitx: 20x10x1,5 cms Aquest formiguer és adequat....

  31,40 € Esgotat
  Esgotat
  Carretó Veure
De Suro

Formiguers de suro perfectes per a les formigues de la fusta,que no requereixen humitat i donen una màxima visibilitat,tant en vidre com en acrílic,sent perfectes  formiguers educatius,formiguers per a nens,formiguers per a col.legis i formiguers per a formigues de la fusta com crematogaster scutellaris, camponotus ligniperdus, camponotus herculeanus, camponotus de tot tipus,sent posible aconseguir les formigues en la nostra secció de colònies de formigues i reines gratuïtes,no és necessari comprar,són gratis.