Per Nens-GEL

Els nostres formiguers i granges de formigues educatives per a nens, són ideals per a col.legis,instituts i associacions,tant per pares com per professors que volen utilitzar el món de les formigues, per a projectes educatius. Tenim gran varietat desde formiguers de gel,formiguers acrílics,formiguers de sorra,formiguers de vidre,formiguers artificials de molts models i formes. Tots els nostres formiguers per a nens,porten una colònia de formigues,inclosa la reina i les seves filles les obreres,ous i larves.No compri formigues o una formiga reina,no és necessari,està tot inclòs.

En Anthouse posem a la seva disposició els diferents models de formiguers per que puguis entretenir-te i ensenyar als nens el cicle de la vida.Els nostres formiguers de gel són ideals per poder contemplar i entendre com treballen les formigues i el sistema de granja que usen en la seva supervivència. Incansables, sempre s´estan movent de un lloc a l´altre i els més joves poden gaudir i aprendre de forma pràctica allò que estudien als llibres.

Formiguer per a nens

Els nostres formiguers i granges de formigues educatives per a nens estan especialment fabricats per que puguin aprofitar al màxim el seu ús i realitzar experiments.Tant si es volen per contemplar a casa com si es volen tenir en col.legis,instituts i associacions,estan fabricats amb materials resistents i serveixen de reforç pràctic als llibres de ciències naturals.

Si ets pare o professor,pots contactar amb nosaltres i explicar-nos les teves necessitats perquè t´orientem sobre quin formiguer et pot ser més útil en funció d´on el vagis a col.locar i quin sigui el teu objectiu. Enviem el formiguer que més s´adapti a les teves particularitats amb tot el que necessites perquè sigui funcional desde el primer dia.

Donar als joves l´oportunitat de gaudir en primera persona el funcionament d´un formiguer és una experiència inigualable que sempre recordaran. Els nostres formiguers de gel et permetràn oferir-los aquest regal.

Formiguer autosuficient

Els formiguers de gel tenen l´aventatge de no necessitar que s´estigui per ells. Contenen tot allò necessari perquè les formigues es preocupin des del primer moment d´allò que resulta més espectacular pels joves:construir els seus túnels. Una vegada siguin dins dels formiguers començaran a construir els seus increïbles passadissos davant dels ulls dels més joves, que aprendran com funcionen aquestes colònies de fomigues.

En AntHouse tenim gran varietat de formiguers pels nostres clients i les seves necessitats,tant didàctiques com d´espai. Qualsevol que sigui el teu objectiu, a la nostra botiga comptem amb tota la varietat existent al mercat:formiguers de gel, formiguers acrílics,formiguers de sorra,formiguers de vidre,formiguers artificials.

Coneixedors del que busquen habitualment els nostres clients,oferim l´oportunitat de gaudir del cicle complet, des de l´enviament de les formigues en tubs d´assaig fins que adapten els formiguers per a transformar-los en totalment funcionals. Això no serà un procès d´un matí, per això ofereix entreteniment i aprenentatge de qualitat des del primer moment perquè els joves i adults puguin realitzar els seus experiments i aprendre al màxim.

Cada fase de treball serà visible i amb els nostres formiguers de gel es poden explicar i així aprendre per fomentar aficions per l´entorn rural.

Granges de formigues

Els formiguers per a nens i adults que enviem van acompanyats per una colònia de formigues,inclosa la reina i les seves filles obreres,ous i larves. Des que realitzis la comanda et podràs oblidar de buscar més. De manera gratuïta s´enviarà el tipus de formiga més adequat per a la colònia o les necessitats que ens comentis.

No compris formigues o una formiga reina,no és necessari,està tot inclòs i s´envia de manera gratuïta amb la teva compra.Volem que l´experiència sigui gratificant i sense dificultats, per això col.loquem tot a la teva mà en un simple enviament perquè ho poses en funcionament amb rapidesa, tant si ho fas tu sol com si treballes amb un grup de joves o nens. Des que obris el paquet rebut fins que la colònia sigui en funcionament no pasarà gaire temps.

Els formiguers de gel fàcils de netejar i de millor qualitat hi són a la nostra botiga, cadascun amb les seves característiques i funcionalitats pròpies per a oferir un bon producte a les exigències necessàries de cada client.

Si busques un formiguer,aquesta és la teva botiga de referència, aquí trobaràs els millors productes i t´enviarem de manera gratuïta les colònies de formigues reines perquè puguis construir el formiguer desitjat sense necessitat de moure´t de casa. Si ets afeccionat al món de les formigues o et vols endinsar en ell, amb un parell de clics ho tindràs tot a les teves mans.