• Oferta
  Veure

  El Formiguer d Acrílic de 40x20x1,5cms BOLET, amb zona de farratge de Gran Altura amb tapa,amb dipòsit d´aigua,per mantenir una major humitat al formiguer i tenir major visibilitat de les formigues, amb una altura de 1,5 cms,perfectes per qualsevol espècie,siguin les més grans com les Camponotus o

  55,78 € 61,98 €
  availability
 • Material: Acrílic Dimensions: 150x100x15 mm Descripció: Aquest formiguero es recomana per totes les espècies i tamanys,etc.mentre no siguin  excepcionalment grans ni  excepcionalment  petites.

  16,52 €
  availability
 • Material: Acrílic  Dimensions: 120 x 100 x15 mm Descripció: Aquest formiguer és recomenat per a totes les espècies i tamanys etc...mentre que no siguin excepcionalment grans,ni excepcionalment petites.

  12,39 €
  availability
 • Material:Acrílic Dimensions:  25 x 20 x 2 cms Descripció: Aquest formiguer està recomenat per a totes les espècies i tamanys etc...mentre no siguin excepcionalment grans ni excepcionalment petites.

  24,79 €
  availability
 • Material:Acrílico Dimensiones: 40 x 30 x 1,5 cms Descripción: Este hormiguero esta recomendado para todas las especies y tamaños etc...mientras no sean excepcioanalmente grandes, ni excepcionalmente pequeñas.

  33,05 €
  availability
 • Oferta
  Veure

  Formiguer d´Acrílic de 20x20x1,perfecte per colònies de tamany mitjà, amb una capa d´escaiola,per a mantenir una major humitat al formiguer i tenir una millor visibilitat de les formigues, ,inclou sala de farratge integrada de 10x10 amb tapadora i sistema d´humitat als laterals.

  26,36 € 36,36 € Esgotat
  Esgotat
  Carretó Veure
 • Oferta
  Veure

  El nostre Mòdul per Tubs d'Assaig, t´evitarà traslladar a les formigues de forma forçada, produint a vegades un estrès innecessari.

  4,12 €
  availability
 • Planchas Extra de 0,5 cms, para subir la altura de los hormigueros de 1cm tradicionales. Se envia una plancha para subir la altura y tambien un conector modificado para esa altura, simplemente ...

  3,71 €
  availability
 • Tapas en Acrilico Rojo Transparente. Utilizado para que las hormigas no detecten la luz ultravioleta, por tanto no se asusten con la luz roja y nosotros podamos observarlas con tranquilidad. Atencion: Tapas validas solos para modelos del 2018 en adelante, para modelos de otros años consultar.

  1,23 €
  availability
D ´Acrílic

Secció de formiguers i granges de formigues articials,realitzats en plàstic(metacrilat),de gran varietat,desde formiguers acrílics bolet,formiguers acrílics d´escuma,formiguers educatius,formiguers per a nens,formiguers per a col.legis. Cada model s´adapta a multitud d´espècies de formigues o colònies de formigues reina,desde messor barbarus,lasius niger, lasius flavus, camponotus cruentatus, camponotus barbaricus, camponotus micans, pheidole pallidula, tetramorium, tapinoma, camponotus, formicas, cataglyphis, crematogaster, etc... que poden trobar en aquesta secció formigues gratuïtes i comprar les  formigues, o reines, sense cap cost.